I to već danas: BTS objavljuje “Tiny Desk” koncert!

Teško je objasniti radnu etiku BTS-a, jer se čini da momci doslovno ne staju, od jutra do mraka! Svojim novi filmom uspeli su da napune bioskope i u našem regionu, američko tržište su potpuno pokorili singlom “Dynamite”, ali ni tu nije kraj, jer momci punom parom pripremaju novi veliki onlajn koncert “Map of the Soul On:E”! Ipak, ni tu nije kraj iznenađenjima, jer momci rade i popularni tip koncerta “Tiny Desk” koji su već radile mnoge američke megazvezde!

Popularni “Tiny Desk” koncert je u formi mini nastupa koji uključuje oko pet pesama u proseku, a prostor je zaista mali “radni sto” iza kog se nalaze knjige. U takvoj atmosferi za malu publiku svirale su i zvezde poput Taylor Siwft, a najbolji deo svega je što ćete biti u prilici da gledate ovaj nastup u originalnom kvalitetu slike i zvuka, što je prilika da čujete i vidite momke savršeno! Od početka pandemije se ovaj šou preselio u domove mnogih izvođača, pa su se Billie Eilish, Harry Styles i drugi javljali sa svojih lokacija i čuveni radni sto sa policama za knjige postao je realnost zbog nemogućnosti da se veliki broj ljudi na jednom prostoru okupi.

Još jedan razlog da se radujete je i datum objavljivanja koncerta – videi izlaze već danas i to u tri popodne po našem vremenu, tako da nema čekanja!

Pročitajte još  Za poštovanje: BTS odbili sva preklinjanja američkih medija za intervjue, žele da se fokusiraju na nastupe!

Osim što dominiraju kao bend, momci privlače pažnju i kao solisti – Jungkook i Jimin su prošle nedelje naročito dostigli solo rekorde. Jungkook je u jednoj nedelji postao jedini muški K-pop idol sa dve solo pesme na Billboard top listi, “Euphoria” i “My Time”. Odlično je prošao i Jimin sa solo pesmom “Filter” – on je prvi K-pop izvođač sa dve pesme sa preko 100 miliona strimova na Spotifyju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “I to već danas: BTS objavljuje “Tiny Desk” koncert!

  1. famozo da li smem da pitam zasto u poslednje vreme ne objavljujete tako cesto? 🙂

    1. Nedostatak vremena, a i vesti ima mnogo manje sad kad je korona :/ Držimo se koliko možemo dok ne dođe neko bolje vreme, ali tu smo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.