Valerijin blog: Šta uraditi na dan ispita?

Bok,
ovo je moj prvi blog i posvetila sam ga temi koja muči mnoge učenike-što napraviti na dan ispita.Sigurna sam da vam se mnogo puta dogodilo da stignete na ispit i da sve što ste učili danima-zaboravite.Ja imam nekoliko svojih trikova i odlučila sam ih podijeliti s vama.

1.Pročitajte svaki zadatak nekoliko puta!

Najgore od svega je kada znate zadatak,a pogrešno ga razumijete,zar ne?Zato nije loše pisti test do samoga kraja i uvjeriti se da ste razumijeli svaki zadatak.

2.Ne gubite vrijeme na onome što ne razumijete!

Nemojte gubiti puno vremena na zadatcima koje ne razumijete jer vam neće ostati vremena da riješiti zadatke koje znate riješiti.

3.Riješiti svaki zadatak!

Bez obzira znate li riješiti taj zadatak ili ne,pokušajte.Ako ga ostavite praznog ne možete dobiti niti jedan bod,a ako ga probate riješiti možda nešto i pogodite.

4.Budite optimistični😊!

Ako za vrijeme cijelog ispita mislite kako ćete dobiti 1 ili 2 nećete se moći koncentrirati na ispit i nećete ga dobro rješiti.Neka vam se zato ne motaju takve misli po glavi.

5.Nikada nemojte varati!

Profesori vas nadziru cijelo vrijeme i sigurno će vas uhvatiti ako budete varali.Ima li smisla dobiti 1 kada možete dobiti višu ocjenu?Ja mislim da nema😉.

Nadam se da vam se svidio moj blog.
Pozdrav,Valeria.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

2 thoughts on “Valerijin blog: Šta uraditi na dan ispita?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.