Obožava ih: Dove Cameron stalno uzima žvake!


Dove Cameron je u novom intervjuu otkrila novi detalj o sebi, a to je da obožava da žvaće žvake, čak i dok glumi u nekoj seriji ili filmu, a to radi na snimanju svake scene!

Dove je počela da sarađuje sa “Tic Tac Gum” i priznaje da je oduvek obožavala njihove žvake. “To je jedan od klasičnih proizvoda u mojoj porodici kojim sam bila oduvek okružena. Moje detinjstvo je bilo okruženo “Tic Tacom” – moja mama je bila opsednuta orginilanim proizvodom sa ukusom menete,” priznaje Dove. Ona kaže da je “Tic Tac” podseća na mančmelov, pa ih naziva “mančmelov bombonama”. Dove ističe da je bila presrećna što je pozvana da bude deo njihove kompanije, što će moći da ih isprobava, jer ona stvarno dobro poznaje žvake. Ona priznaje da sa sobom uvek ima različite vrste žvaki i dodaje “Ovo zvuči neprofesionalno, ali uvek žvaćem žvaku, čak i na snimanju neke TV serije ili filma.”

Ona još jednom ističe koliko voli svoj posao, zato što kaže da je povezivanje sa drugim ljudima jako lepo, ali i važan deo njenog života. Otkriva da žvake čak mogu da budu korisne kako bismo započeli razgovor sa drugom osobom i su one sjajan način da se povežemo sa što više osoba. Glumica se ponovo obratila fanovima sa novim savetom u kojem im govori da što manje vremena treba da provode po društvenim mrežama kako bi smirili svoje misli. “Mi smo jednostavna bića,” počela je ona, “Mislim da previše komplikujemo stvari i da treba da se udaljimo od svega kako bismo se vratili na put umetnosti, muzike i ljubavi. Trebamo da više vremena posvetimo dragim osobama.”

Pročitajte još  Dove Cameron bila žrtva vršnjačkog nasilja: Devojke iz razreda gađale su me brijačima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Obožava ih: Dove Cameron stalno uzima žvake!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.