Jelena nam šalje Eleninu 1D priču!


Zdravo svi, ovdje Jelena. Kao što možda znate napravila sam onu fan akciju “Moja 1D priča”, pa Vam sada predstavljam prvu priču koju je poslala Elena.

Hello,
Moje ime je Elena i želim da vam ispričam svoju 1D priču. Inače evo da bude oficijalnije… Zovem se Elena, imam 16 godina, dolazim iz Zagreba i jako puno volim One direction. I evo moje 1D priče…
Ja sam vam prvi puta čula za One direction davne 2011 godine. Čula sam njihovu pjesmu na radiju i jednostavno me je kupila. Taj njihov glas, taj ritam…. nadam se da me razumijete. Onda sam odlučila kada sam došla kući i ukucala njih na youtubeu, e tada su me oduzeli dah i svojim izgledom. Dobro tada sam bila jos mala, imala sam 10 godina, Ali sam se jednostavno zaljubila u svu petoricu. I tako sam iz dana u dan ih sve više pratila i voljela. Razlozi zašto sam postala fan? Jednostavno je oni su savršeni, tjerali su me da se smijem svakodnevno, i svime time…. pravi fanovi će me razumijeti. Najtuzniji dan moga života je kada je Zayn otišao iz benda, Ali ja i danas se nadam da će se on kada se bend bude okupljao vratiti. Sada pošto su svi na malo kraće vrijeme otišli u solo vode, tek sada mogu zapravo vidjeti njihov pravi stil… Liam ima taj neki hip-hop, pop i rap stil koji mi se možda i najviše sviđa, onda Louis koji je otišao u neki electro i dance vode oni mi se nalazi na drugom mjestu, te Zayn koji mi je ok, Niall koji je sada trenutno u nekoj country muzici te Harry koji je otišao u rock vode (to mi se iskreno ne sviđa ali ga postujem jer ne volim rock). Sada kada pogledaš svi stvaraju različitu muziku, Ali kada se skupe zajedno sve to fino pomjesaju. A kada smo već kod nijohovg spajanja želite li znati šta ja mislim o okupljanju benda? E pa, oni će se definitivno vratiti i to imam neki osjećaj i ove ili iduće godine. A ja i njihovi vjerni directioni ćemo ih čekati, jer su nam tako obećali.

Pročitajte još  Dosta mu je laži: Louis odgovorio na spekulacije o razlozima raspada 1D!

Eto to je moja 1D priča,
Nadam se da vam se sviđa.

Lijep pozdrav Elena.


My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Anđeo: Harry Styles u tajnosti poklanja odeću siromašnima!

5 thoughts on “Jelena nam šalje Eleninu 1D priču!

  1. Predobra 1D priča. I ja ću ti Jelena poslati svoju 1D priču uskoro. I meni je isto kao što si i ti Elena rekla Liam na prvom mjestu što se tiče njihovih solo voda 😍

  2. Bukvalno sam počela plakati kad sam ovo citala! Prelijepa prica i mnogo slicna mojoj! Prelijepo nadam se da ce se 1D vratiti. Kao sto si rekla vijerni Directoneri ce cekati.

  3. Directioner sam veliki ali ako cemo iskreno sve manje su sanse da ce se vratiti,ne valja previse mastati. Stvarno bih voljela da se dogodi da njihovog povratka ali tesko,premale sanse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.