Očajna organizacija: TWICE, Seventeen i druge k-pop zvezde u smrtnom strahu tokom nastupa BTS-a! (video)

Očajna organizacija: TWICE, Seventeen i druge k-pop zvezde u smrtnom strahu tokom nastupa BTS-a! (video)

Pre nekoliko dana, odnosno 15. januara održana je tradicionalna dodela Soul Music Awards koja okuplja sve najveće k-pop zvezde. Međutim, snimak koji je sad dospeo u javnost govori kakav su neshvatljiv propust napravili organizatori, dovevši u opasnost sve koji su bili smešteni neposredno uz binu.

Naime, tokom nastupa BTS i izvođenja pesme “Fake Love”, aktivirala se pirotehnika, a to je problem upravo zato što su bukvalno uz binu bili smešteni stolovi za kojima su bile zvezde. Kao što možemo videti, u tim momentima nastala je potpuna panika, a neki članovi TWICE i Seventeen počeli su da beže, ne znajući šta se dešava!

Ovi snimci zaista deluju jezivo i definitivno nisu za smejanje, jer svedoci tvrde da je sve zvučalo kao da se dešava teroristički napad, odnosno da je neko bacio bombu. Neverovatan propust koji se valjda više neće ponavljati!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  K-pop fandom masovno širi vesti o protestima u Srbiji

2 thoughts on “Očajna organizacija: TWICE, Seventeen i druge k-pop zvezde u smrtnom strahu tokom nastupa BTS-a! (video)

  1. A sam nastup od BTS-a… Bilo mi je toliko zao. Jin i Jimin, njihovi glasovi su zvucali toliko umorno. A i Jungkook! Pao je posle Fake Love nastupa. Treba im odmor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.