Ariana Grande nabavila još dva psa, nazvala ih po junacima iz Harryja Pottera!

Ariana Grande je pravi ljubitelj životinja, a osim uobičajenih kućnih ljubimaca, ona se brine i o malom prasetu Piggy Smallz. Ipak, psi su njena prva i prava ljubav, a to se da primetiti s obzirom da pevačica ima čak sedam kučića, ali Ari se nije zaustavila čak ni na tom impresivnom broju, već je sada nabavila još dva preslatka psetanceta i nazvala ih po junacima svoje omiljene knjige!

Arianina generacija je odrasla na „Harry Potter“ fantastičnom serijalu knjiga i filmova, tako da je i Ari veliki fan svih junaka tog serijala i često se na društvenim mrežama time pohvali – Ari je ovoga puta spojila ljubav prema psima i Harryju Potteru tako što je prošle nedelje nabavila dva nova kučeta i nazvala ih Snape i Lily!

Ari se svojim novim parom štenaca pohvalila na Instagram Storyju, međutim, ovo nije prvi put da ona svog ljubimca nazove po junacima iz knjiga J. K. Rowling – ona je 2015. godine udomila psa kog je nazvala Sirius Black, a to ime vam je takođe poznato ako volite „Harryja Pottera“.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ostavlja sjajan utisak: Pogledajte imitacije Ariane Grande kod Jimmyja Fallona!

One thought on “Ariana Grande nabavila još dva psa, nazvala ih po junacima iz Harryja Pottera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.