Beže jedno od drugog: Bella Hadid i The Weeknd se zamalo sreli u noćnom klubu!

Bella Hadid i The Weeknd spadaju u one parove koje jednostavno ne možemo da zamislimo odvojene, a oni ipak upadaju u sukobe i raskide, pa se kasnije ponovo mire. Bella i Abel trenutno su u fazi raskida, pa se maksimalno izbegavaju, što je jedne večeri skoro izmaklo kontroli jer je malo falilo da se sretnu!

Naime, Bella se neko vreme nalazila u jednom noćnom klubu obučena u opuštenu sportsku varijantu, sasvim neupadljivo izgledajući, pa je nakon nekog vremena napustila klub, a samo par minuta kasnije u klub je ušao The Weeknd! Ne zna se da li je ovo samo slučajnost ili je Belli neko javio da njen bivši dolazi, ali je sigurno da ne žele da se sretnu.

Kada je o njihovom raskidu reč, svi mediji koriste različite izvore, pa recimo E! News saopštava da su njih dvoje raskinuli ali se nadaju pomirenju, dok Entertainment Tonight uopšte i ne naziva njihovo trenutno stanje raskidom, već samo pauzom dok se oboje ne srede.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za utorak, 16. februar 2016. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.