Sve je kao nekad: Bella Hadid i The Weeknd nastavljaju da se viđaju, ona želi da obnove vezu!

Bella Hadid i The Weeknd raskinuli su novembra prošle godine ali manekenka ni nakon toga nije krila da još uvek voli svog bivšeg dečka kao i da je jako povređena što je on odmah nakon nje počeo da se viđa sa Selenom Gomez. Ipak, očigledno je da mu je to oprostila!

Kako danas prenosi E! News, njih dvoje se ponovo viđaju redovno a sve što se dešava pokazuje da će ponovo biti par. “Ona ga nikad nije prebolela i bilo joj je jako teško što je sa Selenom. Ona ga i sad voli i mnogo bi joj značilo da ponovo budu zajedno. Međutim, stvar je u tome što oboje puno rade i nemaju mnogo vremena da se viđaju”, priča jedan izvor.

Kako isti insajder kaže, The Weeknd je jako srećan što je Bella tu za njega. “Imaju jaku hemiju i vole se. Sve je jednostavno kad su zajedno i prija im kad su zajedno. Kad je Abel raskinuo sa Selenom, znao je da može da se osloni na Bellu. Sad nisu ni u istoj zemlji i rade svoje stvari ali se stalno čuju. Stvari ipak još uvek nisu ozbiljne.” Kad su se Bella i Abel rastali, priča je bila da to čine baš jer više ne mogu da se viđaju redovno – možda zato i ne čudi što sad oklevaju!

Pročitajte još  Famoza music chart #76 - Tini ponovo kreće prva, glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.