Vratili se jedno drugom? The Weeknd i Bella Hadid viđeni kako se ljube na Coachelli celo veče!The Weeknd je na Coachelli bio i kao izvođač i kao publika – najpre se pojavila glasina da se viđao sa Chantel Jeffries, a sada su se pojavile skroz druge priče!

Sada E! News tvrdi da je Abel celo veče na žurci posle Coachelle proveo sa Bellom Hadid, svojom starom ljubavlju o kojoj se već dugo priča da je voljna da ponovo bude sa svojim bivšim dečkom kog je volela i dok je bio sa Selenom Gomez – “Bella nikad nije prestala da voli Abela i uvek se nadala da će se ovo desiti” izjavio je jedan izvor, dok drugi kaže da se oni još uvek viđaju opuštenije i bez obaveza, ali da se njih dvoje uvek sjajno zabavljaju i da ta veza zato ima budućnost.

Insajder sa događaja video je par kako se ljubi čitave večeri na žurci i kako su izgledali jako srećno! “Proveli su veče zajedno i napustili žurku ne razdvajajući se. Stalno su se mazili dok su igrali sa prijateljima, pa to nije bila nikakva tajna” objašnjava izvor. Bella i Abel viđeni su zajedno i na promociji nove kozmetičke linije Kylie Jenner – da li su ovoga puta rešili da se pobrinu da njihova veza uspe?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ništa od prijateljstva: Selena Gomez i The Weeknd javno prekinuli svaki kontakt!

2 thoughts on “Vratili se jedno drugom? The Weeknd i Bella Hadid viđeni kako se ljube na Coachelli celo veče!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.