Vratili se jedno drugom? The Weeknd i Bella Hadid viđeni kako se ljube na Coachelli celo veče!

1The Weeknd je na Coachelli bio i kao izvođač i kao publika – najpre se pojavila glasina da se viđao sa Chantel Jeffries, a sada su se pojavile skroz druge priče!

Sada E! News tvrdi da je Abel celo veče na žurci posle Coachelle proveo sa Bellom Hadid, svojom starom ljubavlju o kojoj se već dugo priča da je voljna da ponovo bude sa svojim bivšim dečkom kog je volela i dok je bio sa Selenom Gomez – “Bella nikad nije prestala da voli Abela i uvek se nadala da će se ovo desiti” izjavio je jedan izvor, dok drugi kaže da se oni još uvek viđaju opuštenije i bez obaveza, ali da se njih dvoje uvek sjajno zabavljaju i da ta veza zato ima budućnost.

Insajder sa događaja video je par kako se ljubi čitave večeri na žurci i kako su izgledali jako srećno! “Proveli su veče zajedno i napustili žurku ne razdvajajući se. Stalno su se mazili dok su igrali sa prijateljima, pa to nije bila nikakva tajna” objašnjava izvor. Bella i Abel viđeni su zajedno i na promociji nove kozmetičke linije Kylie Jenner – da li su ovoga puta rešili da se pobrinu da njihova veza uspe?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

1

2 thoughts on “Vratili se jedno drugom? The Weeknd i Bella Hadid viđeni kako se ljube na Coachelli celo veče!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.