Vratili se jedno drugom? The Weeknd i Bella Hadid viđeni kako se ljube na Coachelli celo veče!The Weeknd je na Coachelli bio i kao izvođač i kao publika – najpre se pojavila glasina da se viđao sa Chantel Jeffries, a sada su se pojavile skroz druge priče!

Sada E! News tvrdi da je Abel celo veče na žurci posle Coachelle proveo sa Bellom Hadid, svojom starom ljubavlju o kojoj se već dugo priča da je voljna da ponovo bude sa svojim bivšim dečkom kog je volela i dok je bio sa Selenom Gomez – “Bella nikad nije prestala da voli Abela i uvek se nadala da će se ovo desiti” izjavio je jedan izvor, dok drugi kaže da se oni još uvek viđaju opuštenije i bez obaveza, ali da se njih dvoje uvek sjajno zabavljaju i da ta veza zato ima budućnost.

Insajder sa događaja video je par kako se ljubi čitave večeri na žurci i kako su izgledali jako srećno! “Proveli su veče zajedno i napustili žurku ne razdvajajući se. Stalno su se mazili dok su igrali sa prijateljima, pa to nije bila nikakva tajna” objašnjava izvor. Bella i Abel viđeni su zajedno i na promociji nove kozmetičke linije Kylie Jenner – da li su ovoga puta rešili da se pobrinu da njihova veza uspe?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Weeknd

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Što je pila, pila je: Bella Hadid govori o problemima sa konzumiranjem alkohola!

2 thoughts on “Vratili se jedno drugom? The Weeknd i Bella Hadid viđeni kako se ljube na Coachelli celo veče!

  1. Pa dobro, njihova stvar. Ako je i Selena dosta brzo došla Jusu tako može i Abel Gigi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.