BLACKPINK: Bile smo sigurne da su nas svi već zaboravili!

Svet muzike je vrlo surov – čim godinu-dve niste na sceni, popularnost pada, a mnogi bendovi i pevači nikad ne uspeju da se oporave od toga. BLACKPINK su vrlo svesne toga, pa su bile vrlo nervozne jer je njihov povratak kasnio!

“Vratile smo se posle godinu dana, pa smo bile vrlo zabrinute. Posle prvih šest meseci, sve smo mislile, ‘potrebno je što pre da e vratimo’, a kad je prošla godina, htele smo da fanovima pružimo nešto novo i sveže, jer toliko čekaju. Jako smo zahvalne što im se ovo sviđa”, priča članica benda Jisoo o uspehu numere “Ddu-du Ddu-du”, pesme čiji nam naziv uvek zadaje muke kad treba da ga otkucamo.

Sa druge strane, Jennie kaže da grupa budno prati top liste. “Više nas je to brinulo. Pitale smo se da li nas se ljudi sećaju jer nas toliko nije bilo, pa smo zaista bile iznenađene kad smo videle dobar plasman. Kad smo videle da čak i pesme koje ne promovišemo ulaze na top liste, bile smo zaista ganute”, kaže ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa počinje u nedelju, koje zvezde želite na listi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.