Epizoda koju svi čekaju: Ariana Grande je večeras vila nade u seriji “Kidding”!

Ariana Grande je jedna od omiljenih pevačica sveta, zahvaljujući njenom impresivnom glasu, ali svi koji je dobro poznaju znaju da je karijeru počela na Nickelodeonu kao glumica. Još od tada Ari voli takve projekte, pa je fanove obradovala učešćem u novom projektu kanala Showtime, tragikomediji “Kidding” u kojoj je njena uloga mala, ali je već privukla više pažnje od bilo koje druge!

Ari je početkom ovog meseca otkrila da je njena uloga the Pickle Fairy of Hope, odnosno vila nade, a dan kasnije počelo je i prikazivanje serije svake nedelje. Red je konačno došao i na njenu epizodu koja će biti prikazana danas, o kojoj se već dugo priča. Ari je takođe uzbuđena jer je za nju ovaj šou bio prilika da radi sa svojim idolom, Jimom Carreyjem.

Serija inače dobija odlične kritike na već prikazane epizode, i posebno se hvali njen mračan ali kvalitetan humor koji tera da se nasmejete i na najčudnije momente. Oni koji su već videli Arianu u ovoj ulozi pišu samo najveće pohvale, a u petoj epizodi druge sezone u fokusu je nesrećna priča lutaka kojima su kuće srušene u zemljotresu, a u takvim mukama potrebna je Ari da vrati nadu kao vila te vrline.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Pomažu jedni drugima: Za danas najavljene akcije Arianatora i V-lovera ali i prvi skup Arianatora u BiH!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.