Čekanju je kraj: Rosé i Lisa iz BLACKPINK uskoro objavljuju solo pesme!

Kompanija YG Entertainment ima tu privilegiju da poseduje BLACKPINK, najveću žensku grupu na svetu, ne samo K-pop već i generalno. Uticaj ovih devojaka tako je jak da bi kompanija trebalo da izbacuje daleko više njihovog materijala – zar ne bi to bilo isplativo i za njih? Iako bi im to donelo samo još više profita, YG jako slabo radi na BLACKPINK projektima, a solo projekti Rosé i Lise čekaju se već godinama – od poslednjeg solo projekta prošlo je više od dve godine, kada je Jennie zablistala u svojoj pesmi “Solo“, ali da li je konačno vreme da dobijemo dugo očekivani solo još neke devojke?

Naime, YG Entertainment već godinama (da, doslovno godinama) golica maštu i maltreitra fandom BLACKPINK kad je u pitanju solo pesma članice Rosé – već više puta se pisalo kako je pevačica došla na red za svoj solo, i kako će ga dobiti ubrzo nakon Jennie, ali to se ni danas nije desilo. Ipak, od decembra 2020. godine do danas šuškalo se da je čuveni solo stvarno gotov i da ovaj put stvarno stiže – 30. decembra se i YG obratio javnosti da Rosé, a čak i Lisa završavaju snimanje spotova za solo radove.

Što se četvrte članice, Jisoo, tiče, ona je trenutno na snimaju K-drame “Snowdrop”, tako da ima više posla od drugih devojaka. Ipak, njen solo bi takođe trebalo da se dogodi nakon snimanja drame, kako se priča.

Pročitajte još  Nakon tri godine čekanja: Pogledajte solo projekat Rosé, "On the Ground"

Ovaj potez nikako ne može biti greška, jer je solo članice Jennie “Solo” postao jedan od najvećih K-pop hitova ikada, kako u Južnoj Koreji tako i globalno, a devojke tada nisu imale baš ovoliku slavu kolikom mogu da se pohvale danas.

Ne treba ni napominjati da je Lisa u više aspekata lice koje predstavlja grupu u svetu, a Rosé je najvoljeniji pevač grupe zbog neobičnog glasa i nežnog senzibiliteta. Da su poznate globalno govori i broj pregleda njihovih spotova i Netflix filma “Light Up the Sky” – solo materijal će sve to samo ojačati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rosé

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Gomilaju se pretnje smrću za Lisu iz BLACKPINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.