Da li ste znali ove zanimljivosti o BTS-u?

K-pop bend BTS ostaje na vrhu kad su u pitanju muzički uspesi K-pop sveta generalno, ali i tako uspešni momci imaju svoje probleme i nevolje, kao što smo pisali da je Jungkook nedavno završio kod tužioca. Osim nevolja, tu su i lepe stvari koje čine ovaj bend a o kojima možda ni mi nismo znali mnogo do sada, i zato vam predstavljamo nekoliko zanimljivosti koje bi vas možda interesovale!

Pretnje smrću

Momci su jedan period morali da strepe čak i za sopstveni život, a RM, Jimin i J-Hope imali su tako kritične pretnje da su bili primorani jednom da otkažu meet and greet i da na pola nastupa napuste binu!

Nekad su živeli u jednoj sobi

Iako su momci danas ekstremno bogati zahvaljujući slavi koju su zaradili, nije uvek bilo tako i put do zvezda je trnovit, tako da su momci na početku karijere živeli u svega jednoj sobi, njih sedmorica!

Sada žive u najskupljoj kući u gradu

Vremena kada su spavali u jednoj sobi su odavno prošla, pa momci danas imaju vilu vrednu 6.53 miliona dolara, što se smatra jednom od najskupljih kuća u Južnoj Koreji generalno! Što se njihove zarade tiče, procenjuje se da je bend uspeo da zaradi čak 60 miliona dolara.

Imaju svoj emodži na Twitteru

BTS je danas najpopularniji bojbend na svetu, a Twitter se negde od početka izdvojio kao društvena mreža gde su oni neprikosnoveni. Sve to postalo je sasvim dovoljan razlog da momci dobiju svoj emodži na Twitteru! Momci drže i svetski rekord na Twitteru sa 252.200 retvitova u minutu!

Pročitajte još  Kaćin test: Koliko dobro poznaješ BTS?

Momci su mislili da je V uobražen

Kad su se tek upoznali, članovi BTS-a nisu bili bogati kao sada, ali V je nosio jako skupu jaknu i zbog toga su ostali momci pomislili da je “nafuran”, ali se ispostavilo da mu je majka kupila tu jaknu da bi se uklopio i da ne bi zaostajao, iako je zapravo iz skromne porodice! Da li ste znali ove sitnice o njima?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

7 thoughts on “Da li ste znali ove zanimljivosti o BTS-u?

  1. Znala sam sve ali ste pogresili kada ste napisali da zive zajedno jer su svi kupili kuce za sebe i verovatno ne zive zajedno vise

    1. Zapravo oni svi imaju svoje apartmane ali oni i dalje žive zajedno u jednoj kuci. J-hope i Jimin su cimeri.

  2. Hmmm znam da im dosta prete ali za to nisam znala, znam da he skoro bio na "meti" Taehyung ali sada je valjda sve u redu. Tae Tae ja prava mala beba, prosto je neodoljiv, obožavam ha😍😍😍

  3. U uvodu ste rekli -zato su tu i lepe stvari i sada cemo vas podsetiti na njih, mozda ih ne znate- a u tekstu pretnje smrcu, ziveli u jednoj sobi, mislili da je V uobrazen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.