Kim Kardashian podnela tužbu zbog “vampira”

Kardashianke ne propuštaju priliku da zarade lak novac, pa su naučene oduvek da bacaju tužbe na sve strane, na šta u većini slučajeva imaju potpuno pravo. Nedavno je Kylie Jenner tužila malu kompaniju na drugom kraju sveta koja je prodavala majice sa natpisom “rise and shine”, jer je ona trejdmarkovala taj naziv. Kim je ovog puta uradila sličnu stvar, samo sa mnogo validnijim razlogom neko Kylie.

Naime, Kim je još 2013. godine išla na poseban tretman lica pod nazivom “vampir maska”, koja se na njenoj koži pokazala kao ne toliko delotvorna i veoma gruba, što je Kim i napisala na svom sajtu pet godina nakon tog događaja. Cela procedura bila je i dokumentovana u rijalitiju “Kourtney & Kim Take Miami”, koji se u to vreme davao, sa sestrom Kourtney, koju sada tera iz rijalitija.

Kimin tim je uputio tužbu lekaru iz Alamabe jer je koristio Kiminu sliku sa tretmanom na licu kako bi promovisao isti u svojoj klinici. Charles Runels i Cellular Medicine Association verovatno će morati da plate Kim pozamašnu sumu novca za ovaj prekršaj. Žalba, koju su podneli Kimini advokati, odnosi se na kršenje autorskih prava, kršenje registrovanog trejdmarka, lažno udruživanje, kršenje prava na reklamiranje i kršenje uobičajenog trejdmarka kompanije California.

“Optuženi Charles Runels je lekar u Alabami. Na karakterističan način samopromocije sebe alternativno opisuje kao ‘doktora za orgazam’ i ‘medicinskog Calvin Kleina’ “, navodi se u sudskim dokumentima. “U tom cilju, iako se čini da održava malu praksu u Alabami, većinu svog vremena provodi ugovarajući sa različitim kozmetičkim procedurama koje je navodio kao zaštitni znak – uključujući, kao što je ovde relevantno, i vampirsko lice. Kada je gospođa Kardashian došla do Runela i njegovog advokata za zaštitni znak sa zahtevom da prestane da koristi njeno ime i sličnost bez njenog pristanka, on nije samo odbio da snimi njene fotografije i reference na nju, već je imao hrabrosti da zahteva da mu ona za to plati “, kažu doktori. “Upotreba imena i ličnosti gđe. Kardashian nije, i nikada nije odobrena. Optuženi nikada nisu tražili dozvolu gospođe Kardashian da je koriste kao ‘lice’ za svoje proizvode i usluge, a gospođa Kardashian nikada nije dala takvu dozvolu”, navedeno je u zvaničnim dokumentima.

Pročitajte još  Selena zavodi: Napućila usne kao Kim Kardashian! (VIDEO)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.