BTS piše istoriju: “DNA” je od danas najuspešnija pesma k-pop grupe u Americi, ikad!

BTS su ispunili svoj veliki san kad su prošle nedelje ušli na američku listu 100 najpopularnih pesama, startujući sa pozicije broj 85 ali ove nedelje stanje je još bolje pa su ujedno ušli u istoriju najboljim plasmanom jedne k-pop grupe u istoriji!

BTS su došli do mesta broj 67 a najveću zaslugu za to ima preslušavanje pesme preko interneta koje je skočilo za više od 100 procenata. Do sad najuspešniji singl jednog k-pop izvođača je bio legendarni “Nobody” grupe Wonder Girls koje su bile na 76. mestu ali treba reći da je njihova pesma imala i verziju na engleskom.

Naravno, sve i to dalje ne može da se poredi sa najuspešnijim k-pop izvođačem ikad, Psyjom. “Gangnam Style” je čak sedam nedelja bio na mestu broj 2 a njegove četiri pesme uspevale su da uđu u top 100.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rekorderi: BTS provodi na Billboard Social listi 62 nedelje na prvom mestu!

One thought on “BTS piše istoriju: “DNA” je od danas najuspešnija pesma k-pop grupe u Americi, ikad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.