Ludnica na društvenim mrežama, izdavačka kuća BTS-a predstavila novu grupu!

Big Hit Entertainment ne spava na lovorikama, pa iako su BTS enormno popularni i ostaće zajedno još jako dugo, oni su sad svetu predstavili novi bojbend, TOMORROW X TOGETHER. Sve to izazvalo je ogromno interesovanje javnosti, jer je ovo prvi novi bojbend kompanije posle čitavih šest godina!

“TOMORROW X TOGETHER je mladi bojbend gde je svaki član priča za sebe i sija na svoj način kako bi svi zajedno kreirali sinergiju”, stoji u saopštenju kompanije. “Kao što im ime sugeriše, različiti članovi su se ujedinili u nadi da će stvoriti novo sutra.” Koliko je interesovanje javnosti, najbolje govori to što je “TOMORROW X TOGETHER” bio vodeći trend na Twitteru, uz “BIG HIT ENTERTAINMENT”. Neverovatna je sreća za jednu grupu da od starta ima toliku podršku, ali samim tim su i očekivanja velika!

Verovali ili ne, pre nego što je ova grupa predstavljena, najmlađi članovi Big Hita bili su upravo BTS koji su oformljeni još 2013. godine. GLAM je bila prva grupa koju je kompanija stvorila, ali ona više ne postoji od 2015. godine. Inače, naziv TOMORROW X TOGETHER izgovara se kao “Tomorrow by Together” a skraćenica je TXT. Za sad nam je zvanično predstavljen samo jedna član, i to 19-godišnji Yeonjun koj je opisan kao fenomenalan plesač, a ujedno i najstariji član!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ana Marija nam šalje kviz o BTS-u!

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Ludnica na društvenim mrežama, izdavačka kuća BTS-a predstavila novu grupu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.