Podgrevaju tračeve: Zendaya i Jacob Elordi ipak u vezi?

Zendaya i Jacob Elordi su poslovni odnosno glumački partneri u seriji “Euphoria” – da li je to dovoljan uslov da se među njima rodi i nešto više? Zendaya i Jacob definitivno se odlično slažu i van kadrova serije, a o tome govori činjenica da njih dvoje često odlaze na dejtove!

Ukoliko se ne sećate, Zendaya je pred sam kraj ovog leta uslikana u društvu Jacoba na odmoru u Grčkoj, ali njihova priča se očigledno nije tu završila! Njih dvoje su 12. oktobra viđeni u bioskopu iako je Jacob pokušavao da izgleda neprimetno, kako potvrđuje Us Weekly.

“Bili su sami te večeri, Jacob se krio ispod šešira, ali bilo im je jako prijatno dok su provodili vreme zajedno” potvrdio je izvor. Naravno, ni jedna ni druga strana još nije potvrdila vezu, ali treba imati u vidu da se Zendaya viđala sa Tomom Hollandom baš u periodu kad je snimala sa njim – možda Zendayi baš takve romanse prijaju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  U našem komšiluku: Zendaya i Jacob Elordi došli na odmor na Balkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.