Pao i poljubac: Zendaya i Jacob Elordi uhvaćeni na dejtu!

Zendaya je poslednjih godina bila povezivana sa mnogim kolegama za glumačke scene, uglavnom onima sa kojima je blisko sarađivala na različitim projektima – najviše smo se naslušali glasina o njenoj vezi sa Tomom Hollandom, zvezdom Marvelovih filmova o Spider Manu. Međutim, zvezda sa kojom su je najskorije spajali, Jacob Elordi, definitivno joj je više od prijatelja.

Fanovi su počeli na ovu romansu da sumnjaju još od avgusta, kada je par uočen kako letuje zajedno u Grčkoj. Iako je nedavno opovrgla glasine da su njih dvoje zajedno, nazvavši Elordija svojim najboljih prijateljem dok mu je dodeljivala nagradu prilikom “American Australian Association Arts Awards” dodele nagrada u Njujorku.

Mnogo obožavanih celebrity parova je raskinulo ove godine, a Zendaya i Jacob su baš ono što je trebalo neumornim fanovima, koji će sigurno još više podići popularnost serije “Euphoria”, na kojoj ovaj par trenutno sarađuje, a koja čeka svoju drugu sezonu.

“Ona je super za rad”, rekao je jednom prilikom Jacob o Zendayi. “Ona je neverovatna umetnica i veoma brižna osoba. Ali svi smo stvarno bliski. U toj emisiji nema ni jedne slabe veze. Proveli smo toliko vremena zajedno i svi su tako kul za saradnju.” Takodje je rekao, “Ona mi je kao sestra.”

Na isto veče kao i dodela nagrada Jacob je uslikan kako drži ruku na Zendayinom ramenu. Jedna slika možda nije dovoljna da bilo šta dokaže, međutim više njih se može uzeti kao definitivna potvrda da se nešto dešava između njih dvoje. Naime, oni su juče uočeni na dejtu negde u Njujorku, i izgleda kao da su se trudili da ostanu sakriveni.

Elordi se u jednom trenutku nagnuo i poljubio Zendayu u čelo, a to nije nešto što svaki prijatelj radi! Naknadno je isplivala i slika na kojoj se oni ljube i tada je sve postalo jasno. Nakon ovih slika, internet je ostao preplavljen oduševljenim fanovima koji su izgleda jedva čekali na otkrovljenje ove veze. 🙂

Pročitajte još  Neda nam šalje svoje kvizove o Zendayi i Belli Thorne!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.