Varaju Arianatore: Ariana Grande tuži modnu kuću za 10 miliona evra!

Već dugi niz godina razne modne kuće prave takve kampanje za čije potrebe angažuju zvezde, što moraju ozbiljno da plate. Međutim, ima i onih koji pokušavaju da prođu mnogo jeftinije, i to tako što će angažovati modele koji liče na poznate ličnosti. To je uradio i Forever 21 sa Arianom Grande koje je zato odlučila da ih tuži!

U tužbi piše da je Ari pregovarala sa ovim brendom, gde se navodi da je ona tražila preko 10 miliona dolara da bi bila deo njihovih marketinških kampanja, a pregovori su trajali od decembra 2018. do januara 2019. Dogovor nije bio sklopljen jer Forever 21 nije želeo da plati tako veliki novac.

Međutim, stvar je što su oni potom počeli da koriste njenu muziku, slike i ime kako bi stvorili utisak kod Arianatora da ona ipak radi za njih. Stvari su otišle još dalje kad je Forever 21 pronašao devojku koja liči na Ari i obukao je tako da izgleda slično kao ona u spotu za “7 Rings”! Pevačica sad zato traži 10 miliona dolara odštete. Interesantno, iz Forever 21 već su se oglasili i tvrde da nisu uradili ništa loše, kao i da se nadaju da će se sa Arianom ipak nekako dogovoriti.

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Varaju Arianatore: Ariana Grande tuži modnu kuću za 10 miliona evra!

  1. Taj model lici na Arianu ali svako cak i ko niej fan bi video da to nije ona ali stvarno dosta lici ali je mrsava a Ariana nije bas mrsava ali nije uredu ds tako iskoriscavaju njene fanove na neki nacin jer su neki poverovali da ona sarafjuje sa tim brendom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.