Potpalili glasine: Zayn i Gigi nisu raskinuli?!

U poslednje vreme se sve više priča o tome da li su Zayn Malik i Gigi Hadid i dalje u vezi, jer nisu mesecima viđeni zajedno, kao ni na proslavi Nove godine, gde su svi gestovi ukazivali da je mladi par ponovo raskinuo (što su već radili do sada nekoliko puta), ali novi postupak Gigi Hadid je naterao sve da misle potpuno drugačije – da je par i dalje zajedno!

Nakon što se manekenka vratila iz Milana u Njujork fotografisana je kako izlazi iz stana bivšeg pevača One Directiona, Zayna Malika pre par dana i to može značiti da i dalje ima nečega između njih, ali takođe da nema neko dublje značenje. Gigi je otvoreno nazivala Zayna dečkom početkom decembra u intervjuu za magazin W, dok su mediji na samom početku januara ove godine već prenosili da je par ovog puta raskinuo bespovratno!

Kako su američki mediji tada prenosili jedan od razloga za raskid bio je što “više nema ljubavi između njih” i da oboje idu u različitim pravcima – dok Gigi juri karijeru modela, Zayn pokušava da izgradi muzičku solo karijeru. Jedan izvor za E! je nedavno preneo da je par raskinuo samo na dva meseca i da su sada oboje spremni za vezu. “Oboje su bili razdvojeni i fokusirani na sopstvene karijere, ali sada oboje misle da je vreme da budu zajedno,” dodao je insajder. Izgleda da je odnos Zayna i Gigi nerazjašnjen, makar kada je u pitanju javnost, pa ćemo morati da sačekamo da neko od njih kaže nešto povodom svega. Šta vi mislite – da li je par ipak ostao zajedno?

Pročitajte još  Stvarno liči: Devojka u novom spotu Zayna Malika baš podseća na Gigi Hadid!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Potpalili glasine: Zayn i Gigi nisu raskinuli?!

  1. Ovo je nova "JELENA" (samo pod drugačijim nazivom) Ja se iskreno nadam da ova ima lijep kraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.