TXT: Ovo su saveti koje smo dobili od BTS-a da budemo još bolji!

Big Hit Entertainment i dalje je najuspešnija muzička kuća K-pop sveta, jer na kraju krajeva, oni su ti koji su stvorili BTS, grupu koja je na globalnom nivou najveća grupa na svetu. Naravno, oni nisu jedini produkt Big Hita, jer je ekipa formirala i bend TXT, TOMORROW X TOGETHER, kom je BTS uvek na raspolaganju sa korisnim savetima, i to ne kriju ni oni već se time ponose, jer njihove starije kolege definitivno mogu biti od pomoći!

Pisali smo i kako su BTS i TXT imali mnogo preslatkih momenata u kojima se jasno vidi da se podržavaju međusobno, a TXT upravo planira 18. maja da objavi najnoviji album “The Dream Chapter: ETERNITY”, što je bio dovoljan povod da ekipa bude u središtu novih intervjua!

Yeonjun iz benda pričao je o tome šta je to naučio od BTS-a a da može da se upotrebi na sceni konstantno: “BTS uvek kaže da treba da damo sve od sebe, do kraja, da na bini fanovima pokažemo apsolutno sve što imamo i možemo. Treba uvek da imamo pozitivan stav o muzici, da se držimo samopouzdanja da bismo svima pokazali ko smo zaista” priča Yeonjun i Taehyun se nadovezuje na priču o samopouzdanju.

Nema sumnje da su momci uspeli da naprave bum, još uvek ne veliki kao BTS, ali jedva čekamo da vidimo kako će fanovi reagovati na novi album! Momci redovno objavljuju i tizere za novi singl “Can’t You See Me” sa “The Dream Chapter: ETERNITY”, a ispod možete videti i celokupnu listu pesama sa novog albuma koji ćete već za četiri dana biti u prilici da čujete! “Eternally” je, simbolično, zatvaranje albuma, da bi se uklopilo sa temom “Eternity”.

Pročitajte još  Billboard Music Awards: Veliki trijumfi za Arianu Grande, BTS, Drakea i Cardi B! (video)

Track 1 – “Drama”

Track 2 – “Can’t You See Me?”

Track 3 – “Fairy of Shampoo”

Track 4 – “Maze in the Mirror”

Track 5 – “PUMA”

Track 6 – “Eternally”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/TXT

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.