Koji su to preslatki momenti između BTS i TXT članova?

Od samog početka, BTS su spadali među skoro jedinom k-pop grupom pod okriljem Big Hit Entertainmenta, što se sa godinama menjalo, jer kada je kompanija uvidela kolike uspehe i moć imaju momci iz jedne od -najpopularnijih muških k-pop grupa na planeti, odlučili su da osnivaju nove u nadi da će dostići, ako ne i prestići uspehe koje je postigao BTS! To je bio slučaj u prethodnoj, 2019. godini kada je kompanija odlučila da osnuje još jednu k-pop grupu pod nazivom TXT, a mi smo izdvojili neke slatke momente između članova grupa, koji dokazuju da jedni druge ne gledaju kao konkurencija u ovoj muzičkoj industriji!

1. Kada je Jimin čestitao momcima iz TXT grupe na debitovanju
Jimin je poslao poruku podrške na Twitteru, želeći momcima mnogo uspeha u ovom poslu.

2. Kada je V gostovao u live prenosu nekim članovima grupe TXT
Beomgyu i Yeonjun su snimali jedan video uživo gde su odgovarali na razna pitanja, a kao gostujuća zvezda pojavio se i niko drugi nego V! On je istakao veoma visoko mišljenje o grupi koja je u usponu i nagradio ih pohvalama za naporan rad na trećem albumu.

3. Kada su se svi članovi BTS-a i TXT-a okupili u svlačionici
Big Hit kompanija organizovala je da se svi članovi obe grupe okupe u svlačionici kako bi proveli neko vreme zajedno, a sve to je zabeleženo kamerom. Svi su se zabavili uz grickalice i razgovor, što je bila savršena prilika da se bolje upoznaju, kao i da se TXT oseća prijatnije u okruženju BTS-a.

Pročitajte još  Poruka za BTS: Uključite se u veliku akciju fandoma!

4. Kada se TXT pridružio BTS-u u izvođenju “Boy With Luv”
BTS sa vremena na vreme podeli scenu sa nekim od kolega iz muzičke industrije, bio to k-pop bend ili neki drugi solo izvođač, a pravo osveženje bio je nastup sa momcima iz TXT-a kada su izveli hit “Boy With Luv”.

5. Kada je J-Hope naučio Huening Kaija jedan trik
Uvek imamo prilike da učimo od drugih ljudi, a ovog puta J-Hope je naučio svog kolegu jedan dragoceni trik. J-Hope mu je rekao da kada ga neko upita šta ima u torbi, da kaže da ima “ljubav fanova”.

6. Kada su se momci sreli na američkoj turneji
Čak smo i mi pisali o tome, o jednom istorijskom momentu, a to je kada su se ova dva benda srela. Momci iz TXT grupe nikad nisu krili da su im BTS idoli, pogotovo kad je ova vrsta posla u pitanju, a članovi mlađeg benda su bili toliko oduševljeni upoznavanjem svojih BTS idola na koncertu u Čikagu.

7. Kada su se pozdravili na dodeli Melon Music nagrada
Jedinstvena prilika kada su članovi oba benda imali prilike da sede jedni pored drugih na jednoj od dodeli nagrada koja je održana u toku prethodne godine, a nema sumnje da je bilo vidno uzbuđenje na licima momaka iz TXT-a, jer su upravo do svojih idola.

Pročitajte još  I ona je opsednuta: Halsey se videla sa BTS-om na turneji, kaže da je jako inspirišu!

8. Kada je Jin rođendanski šešir poklonio Soobinu
Jin uvek iznenadi sve svojim jedinstvenim stilom, pa je nosio svoj interesantan rođendanski šešir na dodeli Mnet Asian Music 4. decembra 2019. godine. Samo dan kasnije, odnosno 5. decembra, Soobin čiji je rođendan 5. decembra se pojavio sa istim šeširom, pa se spekuliše da ga je dobio upravo od Jina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Koji su to preslatki momenti između BTS i TXT članova?

  1. Ponosni ARMY i MOA. TXT obozava BTS i slatko mi je kako je situacija sa karakterima i ponasanjem slicna izmedju grupa. Kao npr, Yeonjun koji je najstariji obozava daddy jokes kao i Jin. I mnogo je slatko u TXT ONE DREAM reality kada su jednog dana usli u sobu i vidjeli poruke podrske zakacene od strane fanove, tu je bila poruka koja je Taehyuna najvise obradovala, a to jest od Jungkook-a Fighting..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.