Tomorrow X Together, novi bend koji će pokoriti Ameriku: BTS nas mnogo inspiriše!

Tomorrow X Together, bend poznatiji po skraćenici TXT, smatra se da će biti sledeći bend koji će poći stopama BTS-a i probiti se na američko, i samim tim na globalno tržište. Ovakav cilj, naravno, nije uopšte lako ostvariti, ali sudeći po svemu što su momci ispričali za ET, oni su definitivno spremni na ovaj korak i učili su od BTS-a šta treba da rade!

ET je sreo Tomorrow X Together u obilasku Los Anđelesa, a momci su otkrili tom prilikom kako se ugledaju na BTS! „Nadamo se da će naša muzika moći da bude tako velika, bila bi nam čast. Zahvalni smo što imamo takve starije kolege, upoznali smo se u Čikagu, oni nas jako inspirišu“ kažu momci.

TXT je inače u martu objavio svoj prvi EP „The Dream Chapter: Star“, ali broj fanova koje imaju već je ogroman, pa ih je i u Los Anđelesu srelo mnogo fanova. Momci se nadaju da će uskoro moći da ostvare saradnju sa nekom slavnom američkom zvezdom, ali za sad su fokusirani na promociju singla „Crown“ koji je oborio YouTube rekord za 24 časa za debi singl bojbenda!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tomorrow X Together

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BTS, One Direction - Koji su to deset najtraženijih pojmova u 2019. godini do sad?

3 thoughts on “Tomorrow X Together, novi bend koji će pokoriti Ameriku: BTS nas mnogo inspiriše!

  1. Ništa ne pišete o Little Mix-u,juče je Jesy Nelson bio rodjendan ,i takodje objavili su novi singl sa spotom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.