Ariana Grande: Mac Miller je najlepši dar sa neba koji je dotakao svet

Ariana Grande je pre smrti Maca Millera raskinula sa njim i njihov odnos nije bio tako sjajan, ali kada je on umro, Ari nije mogla da ne oseća ogromnu patnju koja očigledno neće proći nikada. Na poslednjem albumu Maca Ari i peva u pesmi “I Can See” i ona često priča o tome kako je njegova muzika nešto neverovatno, na šta se i sad osvrnula u najnovijem intervjuu.

U intervjuu za Apple Music koji je Ari uradila, ona je pričala o Macu Milleru onako kako čovek samo priča o osobama koje iskreno voli i kojima se stvarno divi. “Njemu ništa na svetu nije bilo bitnije od njegove muzike. On je bio osoba koja bi ustala i otrčala odmah u studio, svaki sekund svojih misli posvetio je muzici i to se jasno vidi u onome što nam je ostavio. Mnogo neverovatnih dela je ostavio, sve od “Blue Slide Park” “Kids”, “Divine Feminine”, “Circles”…” priseća se Ari.

Ari je Macu udelila i jedan poseban kompliment: “Smatram da je dar sa neba sav taj talenat kojim je on dotakao svet i znam da bi on voleo da upamtimo njegov rad, da ga cenimo i ne zaboravimo” zaključila je ona.

Mediji ističu često i da ona retko priča o samoj smrti Maca, u javnosti je uvek hvalila njegov rad i imala samo reči hvale za sve što je on radio, ističući zašto je on bio neverovatna osoba, ali čak i kad tako nešto treba da opiše, u glasu joj se čuje da je blizu suza.

Pročitajte još  Janin blog: Storytime: Sweetener world tour doživljaj iz ugla hardcore arianatora

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.