Ed Sheeran: Ljudi, neću umreti što nemam tonu Grammy nominacija!

Dok mnogi besne što je Ed Sheeran i pored neverovatnog uspela albuma “Divide” dobio tek par manje važnih nominacija na Grammy nagradama (najbolji solo pop album i najbolji vokalni pop album), mladi muzičar sve gleda mnogo opuštenije.

Ed nema nominaciju za najbolji album, pesme ili zvučni zapis godine ali u intervjuu on kaže da zaista nije razočaran. “Postoji jasan razlog zašto se ovo desilo i taj razlog je mnogo veći od mene. Jednostavno je moralo da bude ovako”, priča on. “Znate, neću umreti zbog toga, nije da više nikad neću dobiti nominaciju. Uostalom, imam dve nominacije. Bio sam svuda prvi, to je više nego dovoljno da napravi kontratežu.”

Ed kaže i da je jako srećan što je imao priliku da sarađuje sa Beyonce. “Tako ja živim. Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore. Ako previše razmišljate o stvarima, bukvalno ćete poludeti. Zato ja i imam opušteniji pristup”, zaključuje on. Možda ponešto možemo i da naučimo od Eda!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV VMA: Kendrick Lamar i Ed Sheeran dominirali, prva pojedinačna nagrada za jednog momka iz 1D!

2 thoughts on “Ed Sheeran: Ljudi, neću umreti što nemam tonu Grammy nominacija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.