Znate li zašto Ariana Grande ponovo nema nominaciju za Grammy?

Arianatori ne prestaju da očajavaju jer njihova ljubimica nakon svega što je ove godine učinila ne dobija nikakva priznanja – oni nisu prećutali ni Grammy nagradama da su razočarani što je Ariana totalno isključena iz ove dodele!

Ipak, Bustle je razmotrio određena pravila vezana za nominacije za Grammy i došao do zaključka da, tehnički, Ariana Grande ne bi ni mogla da dobije nominaciju vezanu za “Dangerous Woman” album niti za većinu svojih singlova sa istog – naime, datum svih ovih singlova vezan je za 2016. godinu i oni ne bi ni ušli u izbor jer se računaju samo albumi od 30. oktobra 2016. do 30. septembra 2017. godine!

Računajući ove datume, Ari je mogla da dobije nominaciju samo za “Everyday” ili “Beauty And The Beast” sa Johnom Legendom što je čak i bilo očekivano zbog popularnosti istoimenog filma – ipak, to se nije dogodilo. Mnogi su bili šokirani i što je Taylor Swift koja je miljenica Grammyja dobila samo dve nominacije i nijednu za album “Reputation” ali treba imati u vidu da je i on izašao previše kasno da bi bio nominovan!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Billboard Women In Music

3 thoughts on “Znate li zašto Ariana Grande ponovo nema nominaciju za Grammy?

  1. bezveze….ARI JE NAJBOLJAAAAAAAAAA NAJSAVRSENIJE BICE NA SVIJETUUUU
    inace famozo zasto ari i jus nisu bili na amasu molim vas dajte odgovor

  2. Glupost…. toliko je uradila ove godine
    Album od Tay izasao je 10.novembra pa nije ni cudo sto nije nominovan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.