Potez vredan divljenja: Biebs bojkotuje Grammy nagrade zbog Sel, Ari, Shawna, 1D…

Justin Bieber uradio je potez vredan svakog divljenja – iako ima četiri nominacije za najcenjenije muzičke nagrade na svetu, Grammy, mladi pevač odlučio je da zbog svojih kolega u znak protesta bojkotuje ovu ceremoniju!

Kao što i mi često pišemo, Grammy nagrade odavno bije glas da su veoma snobovske, odnosno da namerno bojkotuju mlade zvezde i njihove pesme i albume a ista situacija je i ove godine, s obzirom da se na prste jedne ruke mogu izbrojati one koje su nominovane. Među njima su recimo Ariana Grande i Demi Lovaot ali čak su i njih dve dobile malo nominacija dok je neshvatljivo da Selenin “Revival” nije dobio ni toliko kao i da Shawn Mendes nije zaslužio da bude nominovan u kategoriji za najboljeg novog izvođača.

“Justin milis da Grammy nagrade nisu relevantne niti da reprezentativne posebno kad je reč o mladim pevačima”, piše TMZ a i drugi mediji potvrđuju da je Jus već isplanirao obaveze za taj dan i da se sigurno neće pojaviti na ceremoniji. Interesantno, Jus nije sam već će mu se iz istog razloga pridružiti i njegovi prijatelji Drake i Kanye West iako imaju po osam nominacija!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jesy poručuje Jade: Udariću te ako ti Biebs bude dečko! (VIDEO)

11 thoughts on “Potez vredan divljenja: Biebs bojkotuje Grammy nagrade zbog Sel, Ari, Shawna, 1D…

  1. Odavno se zna da su belieberi najveci fandom na svetu! A Justin najbolji izvodjac na svetu! 🙂

  2. Ja mislim da nece biti na Grammy nagradama jer mu se otac zeni tih dana pa nema vremena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.