Kendall Jenner iskreno o problemu: Godinama nisam mogla da dišem

Kendall Jenner je od malih nogu slavna zahvaljujući bogatoj i popularnoj porodici Kardashian-Jenner iz koje potiče, a da je lako biti slavan tako mlad, ne bi se moglo reći. Mnoge zvezde koje su od tinejdž dana pod pritiskom slave, javnosti, bliceva i rokova doživljavale su razne panične napade i oblike anksioznosti – Kendall Jenner je po prvi put iskrena o tome kakav je problem ona imala, i priznaje da problem definitivno nije zanemarljiv.

Kendall je očigledno spremna na promene u svom životu, jer se nedavno ofarbala, a sad je za Good Morning America uradila jedan brutalno iskren intervju o tome šta ju je godinama mučilo. “Sećam se da sam bila jako, jako mlada kada sam se osećala kao da ne mogu da dišem i pitala sam mamu šta bi moglo biti pogrešno sa mnom. Odvela me je kod mnogo doktora koji su proveravali da li sam fizički zdrava, što i jesam bila. Niko mi nije rekao da imam anksioznost. Tek pre tri, četiri godine, imala sam opasne panične napade i tad je sve izašlo na videlo. Konačno sam shvatila šta mi je” iskreno priča Kendall.

Kendall priča i o tome šta joj u ovim situacijama dosta pomaže: “Dešava se da mi se anksioznost vrati kada se ne dešava mnogo stvari oko mene (u vreme korona virusa je to svakako slučaj). Ali trudim se da meditiram i čitam knjige” priča ona. Istina je da je Kendall godinama patila od anksioznosti, jer je i pre nagoveštavala kako se plašila modnih pista i da je imala jeziv osećaj dok je hodala njima, a dešavalo se i da propusti Fashion Week iz istog razloga.

Pročitajte još  Kardashiani objavili tradicionalnu božićnu fotku, ali bez jedne od sestara!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.