Kendall Jenner iskreno o problemu: Godinama nisam mogla da dišem

Kendall Jenner je od malih nogu slavna zahvaljujući bogatoj i popularnoj porodici Kardashian-Jenner iz koje potiče, a da je lako biti slavan tako mlad, ne bi se moglo reći. Mnoge zvezde koje su od tinejdž dana pod pritiskom slave, javnosti, bliceva i rokova doživljavale su razne panične napade i oblike anksioznosti – Kendall Jenner je po prvi put iskrena o tome kakav je problem ona imala, i priznaje da problem definitivno nije zanemarljiv.

Kendall je očigledno spremna na promene u svom životu, jer se nedavno ofarbala, a sad je za Good Morning America uradila jedan brutalno iskren intervju o tome šta ju je godinama mučilo. “Sećam se da sam bila jako, jako mlada kada sam se osećala kao da ne mogu da dišem i pitala sam mamu šta bi moglo biti pogrešno sa mnom. Odvela me je kod mnogo doktora koji su proveravali da li sam fizički zdrava, što i jesam bila. Niko mi nije rekao da imam anksioznost. Tek pre tri, četiri godine, imala sam opasne panične napade i tad je sve izašlo na videlo. Konačno sam shvatila šta mi je” iskreno priča Kendall.

Kendall priča i o tome šta joj u ovim situacijama dosta pomaže: “Dešava se da mi se anksioznost vrati kada se ne dešava mnogo stvari oko mene (u vreme korona virusa je to svakako slučaj). Ali trudim se da meditiram i čitam knjige” priča ona. Istina je da je Kendall godinama patila od anksioznosti, jer je i pre nagoveštavala kako se plašila modnih pista i da je imala jeziv osećaj dok je hodala njima, a dešavalo se i da propusti Fashion Week iz istog razloga.

Pročitajte još  To je drugarica: Kendall pila pljuvačku ptica da ne bi uvredila Taylor Swift! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.