Hit u najavi: Little Mix snimile pesmu i spot sa Nicki Minaj?Koliko god da je neki ne vole, Nicki Minaj i dalje nosi titulu najpopularnije reperke na svetu – sa njom svi žele saradnju, a došla je čak i do K-popa, odnosno BTS-a!

Sada se šuška da je Nickina naredna pesma zapravo saradnja sa Little Mix, a devojke definitivno rade na svom novom albumu tako da nam ne bi bilo čudno da se ova glasina ispostavi kao istinita! „Little Mix i Nicki Minaj snimaju spot ovog četvrtka i petka zajedno. Ovo je mnogo zanimljiva saradnja, bukvalno dva najveća imena ženske pop muzike na okupu, to će biti hit“ izjavio je jedan izvor.

Devojke iz benda već su pokazale svoju ljubav prema Nicki kada je reperka objavila svoj album „Queen“, tvitujući kako su cele nedelje vrtele album i kako su oduševljene! Možda su pregovori o duetu još tada počeli, ali hajde da sačekamo da devojke same potvrde s kim će pevati na novom albumu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Prava trauma: Provalnici opljačkali Nicki Minaj, uzeli joj 175.000 dolara!

4 thoughts on “Hit u najavi: Little Mix snimile pesmu i spot sa Nicki Minaj?

  1. Pesma bi sigurno bila neverovatna, ako će je uopšte biti a nadam se da hoće❤❤❤

  2. little mix je neverovatna grupa i stvarno mi je zao sto nemaju izdavacku kucu koja ce ih promovisati kako treba. mada, nadam se da ce im ova saradnja(ako postoji) pomoci da se probiju u americi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.