Shawn Mendes: Moj najsramniji momenat

Shawn Mendes je dobar dečko, ai i najboljima od nas desi se blam kakav ne biste očekivali da vidite – i Shawnu se dešavalo da ima momente kada pijan svašta izgovori, a kako je otkrio na jednoj od Q&A sesija koje redovno drži, Shawnov neslavni momenat desio se u Dablinu u jednom baru!

Čitava priča o Shawnovom najsramnijem trenutku počela je od pitanja jednog fana koja je najluđa stvar koja mu se desila kad je bio pijan! “Jednom me nisu pustili u jedan bar u Dablinu, baš sam se osećao sramotno tad. Nisam ništa učinio, samo me nisu pustili zbog godina, a ja sam im viknuo ‘kako to mislite, pa imam 20’ a oni su mi odgovorili ’25, druže'” ispričao je Shawn.

Shawn je trenutno, doduše, daleko od Dablina i boravi na Novom Zelandu na turneji, ali kada se vrati u Dablin, pretpostavljamo da će znati šta sme da naruči i gde!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #156 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.