U zagrljaju: Liam i Cheryl potvrdili da su par!!!

31a5a8dc00000578-3467991-image-a-123_1456665522381

Naklon tabloidima koji su ovog puta pogodili! Liam Payne i Cheryl potvrdili su svoju vezu objavivši zajedničku fotku na kojoj ih vidimo dok leže u krevetu!

Profilna Fotka na kojoj je Cheryl u zagrljaju razgolićenog Liama definitivno govori da ovo nije samo prijateljski razgovor a Liam je promenio i svoju biografiju na “Srećan”. Za čitav svet glasine da su oni u vezi delovale su nestvarno ali prethodnih dana saznali smo da su Cheryl i Liam u kontaktu već preko sedam godina kao i da su prethodnih meseci baš postali bliski.

Kako su mediji još ispričali, Simon Cowell je taj koji ih je ohrabrio da postanu par a on tvrdi da to što je Cheryl (koja iza sebe ima već dva braka) starija od njega 10 godina ne predstavlja bilo kakav problem. Biće interesantno videti kakva je reakcija Directionera jer je deo fandoma prethodnih dana već počeo sa uvredama na račun pevačice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Masovno ga vraćaju: Album One Directiona je najnepoželjniji novogodišnji poklon!

3 thoughts on “U zagrljaju: Liam i Cheryl potvrdili da su par!!!

  1. Eh ovako, znači slažem se sa tim da godine nisu bitne ali taj čovek ne mogu ga tako nazvati mrzim ga iz dna duše. Gadi mi , sada što ću reći evo možda i neće biti vezano za ovu temu toliko ali on mora svugde da se umeša, isplanirao je život dečkiju bukvalno, sve im šta će reći bkvln trpa u usta, vidi se da on i dečki nemaju baš dobar odnos što ste mogli primetit na BRIT dodjelama. ali ko bi još imao sa njim takvim? on se može kupat u parama ali njemu nije dovoljno, preopterećuje 1d, u glavi mu je samo novacnovacnovac je***i novac ( stvrn se izvinjavam na ovome morala san da) svake godine onva turneja i album, svake godine novi parfem ovo- ono , samo što više novca da uzme. I modest je tu, da ti ljudi mi se gade pljunula bih sve do jednog u sred face kd ih sretnem. Pa svaka nova drama uovom fandomu je plaćena da se priča , oni na tome novac dobijaju. to sve modest plaća. simon je zapravo jedno veliko go**o od čoveka odvratan je , a o modestu ne želim više ni pričat znači to je strašno.. one direction uskoro će potpuno napustiti modest. simon cowell je poznat po tome što svaki put kad ga jedan klijent tj umjetnik tj izvođač napušta, da mu on uništava karijeru sa svakavim sr****a kao što su svakakve drame u gandomu. to je kod njega kao tradicija i radi to godinama, po tome je poznat. one direction je najveći izvođač koji je simon i ova diskografska kuća ( syco) ikad imala i koju će imati, i oni će da prođu kroz taj dio ''uništavanja'' karijere, samo 100 puta gore nego umjetnici prije njih. to nije samo ''predviđanje'' to se očekuje, cijela muzička industrija to zna. znam da ovde ima grešaka ali boli me uvo jer sam stvarno iznervirana jer mi se taj čovek isuviše gadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.