Nema pevanja skoro: Miley Cyrus operisala glasne žice!

Za Miley Cyrus 2019. godina uopšte nije laka – iako je imala nekoliko solidno uspešnih hitova, na privatnom planu uopšte joj nije išlo, jer je pretrpela razvod i operaciju krajnika, a sada je morala da operiše i glasne žice, što nam govori da neće biti u mogućnosti da peva neko vreme, pa je lišena čak i onoga što joj je ove godine dobro išlo!

Miley je za probleme sa glasnim žicama saznala prošlog meseca kada je hospitalizovana zbog krajnika koji su hitno morali biti operisani, tako da je Miley sada rešila i problem sa glasnim žicama, i kako izvor tvrdi, pevačica će napraviti pauzu do početka 2020. godine, pa će tada ponovo biti u stanju da se posveti pevanju.

Miley je objavila i video kako radi vežbe čime je potvrdila da se oseća odlično! “Na vokalnoj pauzi sam, ne fizičkoj” kaže ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Miley Cyrus obeležila deset godina "Hannah Montana": Zauvek ću biti zahvalna na ovoj seriji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.