French Montana o vezi sa Khloe Kardashian: To je bila prava ljubav!

Khloe Kardashian (kao i ostatak njene velike familije) ima jako turbulentne veze, da ne napominjemo kakav je haos stvorila njena nestabilna veza sa Tristanom Thompsonom koji je imao aferu sa najboljom drugaricom Khloeine sestre Kylie – pre čak pet godina, Khloe je bila ludo zaljubljena u repera French Montanu, čega se on danas rado priseća!

“Khloe i ja ćemo uvek ostati bliski, mi smo i dalje prijatelji. To je stvarno bila dobra veza, nije bilo svađe, niko ništa loše nije učinio. To je bila prava ljubav, a kada je ljubav takva, moguće je održati prijateljstvo kasnije – to je jako teško inače, ali mi je drago što smo ona i ja uspeli” ispričao je French Montana o Khloe i njihovom sadašnjem odnosu.

Khloe je trenutno singl, a kada se pojavila u emisiji Jimmyja Kimmela, on ju je upitao da li je vreme da prestane da se zabavlja sa košarkašima! “Ne znam. Sviđa mi se šta mi se sviđa, to je moj ukus, šta bi trebalo odgovoriti?” našalila se ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Od animiranih junaka do Ariane Grande: Ovako su zvezde izgledale za Noć veštica!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.