Više se ne kriju: Gigi Hadid otišla na odmor sa novim dečkom!

Gigi Hadid imala je tako dugu vezu sa Zaynom Malikom da je i njena mama mislila da će njena ćerka odlučiti i da se uda za bivšu 1D zvezdu. Međutim, kako i sam Zayn za sebe kaže da je “težak”, Gigi se oslobodila te veze i sada je sa učesnikom rijalitija “Bachelorette”, Tylerom Cameronom – njih dvoje su prvo zavaravali paparace, ali sad je sve jasno!

Još otkad su se Gigi i Tyler zapratili na društvenim mrežama, njih dvoje neprestano izlaze zajedno, a na početku veze gledali su da iz klubova i stanova izlaze odvojeno ne bi li bili primećeni, ali paparaci su bili neumorni i uspevali su da ih uslikaju uvek – isto je i sada kada su Gigi i Tyler otišli na mini “odmor” na severu njujorške regije, pa su uslikani zajedno u Starbucksu pored jezera Lake George!

Izvori za Page Six takođe tvrde da Tyler i Gigi skoro nikad ne izlaze sami i misle da će tako lakše prikriti vezu! “Oboje vole da izađu zajedno sa još nekoliko prijatelja, i u Starbucksu su bili sa još dve ili tri devojke. Ali Tyler nekako uvek završi sam u Giginoj kući” otkriva izvor.

Pročitajte još  Surovo: Demi se slikala sa Hailey a Tay, Sel, Gigi, Karlie i društvo prestali da je prate na Instagramu!?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.