Više se ne kriju: Gigi Hadid otišla na odmor sa novim dečkom!

Gigi Hadid imala je tako dugu vezu sa Zaynom Malikom da je i njena mama mislila da će njena ćerka odlučiti i da se uda za bivšu 1D zvezdu. Međutim, kako i sam Zayn za sebe kaže da je “težak”, Gigi se oslobodila te veze i sada je sa učesnikom rijalitija “Bachelorette”, Tylerom Cameronom – njih dvoje su prvo zavaravali paparace, ali sad je sve jasno!

Još otkad su se Gigi i Tyler zapratili na društvenim mrežama, njih dvoje neprestano izlaze zajedno, a na početku veze gledali su da iz klubova i stanova izlaze odvojeno ne bi li bili primećeni, ali paparaci su bili neumorni i uspevali su da ih uslikaju uvek – isto je i sada kada su Gigi i Tyler otišli na mini “odmor” na severu njujorške regije, pa su uslikani zajedno u Starbucksu pored jezera Lake George!

Izvori za Page Six takođe tvrde da Tyler i Gigi skoro nikad ne izlaze sami i misle da će tako lakše prikriti vezu! “Oboje vole da izađu zajedno sa još nekoliko prijatelja, i u Starbucksu su bili sa još dve ili tri devojke. Ali Tyler nekako uvek završi sam u Giginoj kući” otkriva izvor.

Pročitajte još  Van konkurencije: Ovo su najbolje obučeni na MTV VMAs 2019!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.