Tini uznemirila javnost u Argentini, plaše se za njen život

Martina Stoessel održala je utorak kasno po našem vremenu nastup u Buenos Ajresu, ali danas se mediji ne bave spektaklom koji je ona priredila, već tvrde da joj je život ugrožen. Naime, stara priča o tome da Tini izgleda premršavo pokrenuta je još jednom zahvaljujući slikama i videima koji su dospele u javnost.

Kako danas piše lokali medij Aire Digitial, nije stvar samo u medijima već i o javnosti koja o tome bruji na društvenim mrežama, jer nove slike pokazuju da je Tini i za svoje standarde premršava, odnosno da se čini da ona i dalje gubi na težini. Zabrinuti su i oni koji su svesni da je Tini čitavog života veoma mršava, ali i da ovo ipak prevazilazi svaku meru! Treba isto tako napomenuti da ovakvi komentari nju prate bukvalno od početka karijere, odnosno od Disney dana, ali da se nikad do sad nije desilo da ona ima zdravstvenih problema.

“Ja sam oduvek tako mršava, takva sam rođena, a i moj brat je takav, kao i moja mama i čitava porodica. Govore mi od sedme godine da imam noge kao flamingo, ali ja sam živa i zdrava, jedem normalno i večito. Moji prijatelji mi kažu da ne mogu da veruju koliko jedem, a da se ne ugojim”, pričala je Tini još davno. Ona je isto tako više puta objasnila da ne samo da ima brz metabolizam, već je i izuzetno aktivna! Ona je stalno u pokretu, a kako dnevno ume da provede i više sati plešući, na taj način troši na stotine kalorija! S obzirom da Tini ima već 22 godine, fandom mora naučiti da joj veruje, odnosno da ona najbolje zna šta joj prija. Ova 2019. može joj se smatrati i najboljom u dosadašnjoj karijeri, s obzirom na tonu rasprodatih nastupa i pevanje u finalu Kopa Libertadores koje u prenosu gledaju stotine miliona ljudi!

Pročitajte još  Stella nam šalje svoj prvi kviz a njega je posvetila Tini!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Tini uznemirila javnost u Argentini, plaše se za njen život

  1. Imam isti problem. Visoka sam 157 cm ,a imam 32 kg. Svi mi kažu da sam anoreksična. Znate li uopće što ta stvar znači. Normalno jedem i uopće ne razumijem kako sam takva s obzirom na to da sve radim kako treba. Pošla sam kod doktora i uspostavilo se da je to sve genetski. Moja mama je vrlo mršava, baka, tata, sestra…Svi…takve sam grade… slične grade k’o Tini. Nisam ravna jer imam i dupe i sise 🤣(baš kao Tini), ali sam premršava…

  2. Kao da e va
    žno jel debelailimršava,bolje bitimršava nego debeo pa da ti svi rugaju ne vrti svet oko glupe hrane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.