Čućemo uživo po prvi put: Tini Stoessel danas gostuje kod Mirthe, izvešće pesmu “Princesa”!


Martina Stoessel počinje da promoviše svoj novi singl “Princesa”, kao i da otkriva nove detalje o predstojećem albumu gostujući u značajnim emisijama u Argentini!

Tini je neposredno pre promocije parfema “Rebel Love” dala intervju za argentinsku televiziju Telenoche u kojem je pričala o svojoj novoj pesmi, ali i nekadašnjoj vezi sa Pepeom. Martina je izjavila da nikada nije bila tip devojke koja previše izlazi, odnosno da voli da se vidi sa svojim prijateljima, ali da je fokusirana na posao. “Uvek sam otvorena za ljubav, jer je lepo biti u vezi. Kroz čitav život imala sam duge veze, ali sada otkrivam sebe,” dodala je ona.

Tini će danas gostovati u emisji kod Mirtha Legrand u 13 časova po Argentinskom vremenu, odnosno u 18 časova po našem vremenu i tamo će otkriti još planova o svojoj karijeri i albumu, a nadamo se i predstojećoj turneji. Svi ćemo biti u mogućnosti da čujemo i njen novi singl “Princesa” uživo u ovoj emisiji za koju će najverovatnije kasnije u toku dana biti obezbeđen i link za prenos uživo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Tini blista u novom editorijalu: Kad sam prvi put videla Pepea, znala sam da je savršen!

6 thoughts on “Čućemo uživo po prvi put: Tini Stoessel danas gostuje kod Mirthe, izvešće pesmu “Princesa”!

  1. Jedva čekam!! Da barem otkrije neki datum za izlazak albuma ili nešto o turneji bilo bi super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.