Uzbuna: Stray Kids najavili datume svetske turneje, nije kasno za nas!

Stray Kids planiraju da već početkom naredne godine krenu na svoju svetsku turneju, a sad su objavili i prve datume, piše Soompi! Jedna od najpopularnijih k-pop grupa je pretpostavljamo veoma interesantna fandomu u regionu, pa jednostavno moramo pokušati da proverimo da li je njihov dolazak moguć!

No, pođimo redom. Momci jesu već najavili prve datume turneje, ali samo za Severnu Ameriku, tako da nema razloga da se stvara panika. Iako nam na prvi pogled američki datumi ne znače ništa, oni kriju dosta dragocenih informacija. Prvo, treba reći da brojka od samo osam datuma ne budi optimizam, jer to znači da bi i broj nastupa u Evropi bio mali. Ipak, kao što možemo videti na njihovoj Instagram objavi, oni navode da će uskoro dodati još datuma! Naravno, ne znam da li se datumi odnose na ostatak sveta ili još koncerata u Americi, ali nadamo se da ovom drugom! Bude li još više koncerata u Americi, to znači da će ih biti više i na našem kontinentu, odnosno da će ovo zaista biti velika turneja! Po onome što je za sad planirano, momci kreću već 29. januara nastupom u Njujorku, a sve se završava već 16. februara na drugom kraju Amerike, u Los Anđelesu.

Ono što je nama posebno dragoceno jeste što su navedeni prostori gde će Stray Kids nastupati. Odlična vest je da oni ne zahtevaju arene, s obzirom da pevaju u prostorima veličine od oko 4500 do 8000 mesta! Ako to projektujemo na Srbiju, to bi značilo da je njima potreban prostore poput velike sale Sava centra (ako zahtevaju sedeća mesta) ili Hale sportova na Novom Beogradu. Ekvivalent u Zagrebu bio bi Dom sportova.

Pročitajte još  Policija istražuje: Nove pretnje Jiminu (BTS) da neće preživeti koncert u Los Anđelesu!

Na kraju, nemojte mešati ovu turneju sa prethodnim dolaskom Stray Kids u Evropu! Ovo je potpuno nova turneja koja započinje u Americi, tako da je skoro sigurno da se planiraju i nastupi na našem kontinentu, a Famoza će koliko tokom sledeće nedelje kontaktirati sve organizatore sa kojima ima saradnju. Mi i dalje čvrsto verujemo da bi bilo koji k-pop koncert doživeo veliki uspeh, a pogotovu jer se radi o tako kvalitetnoj grupi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.