Ne propuštajte: Tini večeras ima novi koncert, obezbeđen je prenos za čitav svet!

Martina Stoessel žestoko započinje 2018. godinu pa će tako i danas imati novi nastup, ovog put na Acercarte Festivalu u letovalištu Mar Del Plata u Argentini a velika radost za Tiniste je što ćemo to moći da gledamo u direktnom prenosu.

Tini će imati festivalski nastup što znači da na sceni verovatno neće biti duže od sat vremena ali će to biti prilika da ponovo čujemo stare hitove ali i par novijih pesama koje je objavila u poslednje vreme. Ipak, teško da ćemo dočekati nešto od materijala sa novog albuma koji još uvek nije spreman za prikazivanje javnosti!

Prenos je obezbeđen preko interneta, jer čitav događaj pokriva televizija TN koja se neprekidno emituje i na YouTube-u i dostupna je svima, pa i nama. Link vidite ispod a Tini ćemo u prenosu danas videti čak dva puta! U 18.30h po našem vremenu Tini će dati intervju pred kamerama a u pola jedan ujutru po našem vremenu kreće i prenos samog koncerta pa se nadamo da će barem deo fandoma koji ide popodne u školu uspeti da ga odgleda jer on neće predugo trajati.

Znači, 18:30 – intervju sa Tini
00:30 – koncert Tini

https://youtu.be/0tek2aa8hAQ

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ema je napravila božićnu čestitku za Tini!

8 thoughts on “Ne propuštajte: Tini večeras ima novi koncert, obezbeđen je prenos za čitav svet!

  1. Nažalost neću moći gledati jer idem ujutro u školu, A imam i sistematski i trenig…😭😭☹

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.