Tini Stoessel: Nikad se ne umorim od Sebastiána!

Martina Stoessel jednog dana će pamtiti 2019. godinu kao jednu od najvažnijih u svom životu! Pevačici i glumici dešavaju se samo lepe stvari, gde ne mislimo samo na muzičke uspehe već i ljubavni život, sudeći po tome koliko lepih stvari ima da kaže o svom sadašnjem izabraniku, Sebastiánu Yatri.

U razgovoru za Heraldo De Mexico ona nije krila koliko je zadovoljna. “Srećna sam, ova godina je bila neverovatna! Zaljubljena sam u Sebastiána. To je najlepša stvar jer smo pre toga godinama bili prijatelji. Odlično se slažemo i mnogo vremena provodimo zajedno. Ne dosadimo jedno drugome jer smo vrlo bliski prijatelji”, objašnjava ona.

Tini kaže i da je šokirana uspehom pesme “Sad Song” koju je snimila sa Alessom. “Ludo je šta se dešava na nivou sveta! Prvog dana smo već stigli među 50 najpopularnijih pesama na svetu. Dobijala sam poruke iz svih krajeva sveta, i iz onih za koje nisam ni znala. Nisam mogla da verujem. Alesso je imao poverenja u mene. Verujem da mu se mnoge talentovane devojke javljaju ali je on odbrao mene i zahvalna sam mu”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Savršeno: Tini Stoessel i Jonas Blue snimaju spot za "Wild"!

One thought on “Tini Stoessel: Nikad se ne umorim od Sebastiána!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.