Marcus i Martinus: Naši MMeri su probili kordon policije!

Marcus i Martinus nedavno su gostovali u Grčkoj gde su posetili i Mad TV Greece studio, a obavezna tema razgovora bili su njihovi MMeri koji su im priredili vatreni doček na aerodromu! Momci kažu da su se već navikli da fandom zna sve, ali i da su se uverili i da im policija ne može ništa!

Kako oni kažu, MMerima ništa nisu rekli o tome kad dolaze u Grčku, ali su oni svejedno iznjušljakali u kom će oni biti avionu pa su ih dočekali na aerodromu stvarajući neopisivu buku. “Bilo je ludo, ali svidelo nam se. Bilo je i policije, ali znate, naš fandom je probio blokadu”, kaže Marcus.

Momci su otkrili i da oni zaista sad pišu svoje pesme, ali i da i dalje imaju veliku pomoć tekstopisaca. “Nije lako pisati sa profesionalcima jer tako brzo pišu, neverovatni su. Znate, toliko smo mladi da nemamo puno tema za pisanje. Mi smo na početku i pišemo i sve više”, zaključuju momci!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #131 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

One thought on “Marcus i Martinus: Naši MMeri su probili kordon policije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.