Tini Stoessel: Dolazim u Evropu, biće još singlova pre novog albuma!

Tini Stoessel svoje vreme koristi najbolje što ume radeći na novoj muzici i albumu, a između toga održava i zakazuje nove datume na latinoameričkom delu “Quiero Volver” turneje koja se dugo iščekuje i na evropskom tlu! Pevačica je prethodne nedelje imala priliku da putem Twittera argentinske emisije Un Nuevo Dia odgovara na pitanja svojih Tinita i dala je ohrabrenje fandomu u Evropi koji je nije video još od prošle godine!

Tini je upitana da li joj je u planu da sa “Quiero Volver” turnejom poseti Evropu, na šta je odgovorila potvrdno. “Da! Najaviću još datuma do kraja godine i ako Bog da, posetiću Evropu sa ‘Quiero Volver’ turnejom,” odgovorila je Tini. Ona je takođe otkrila da će pevati svoju novu pesmu “Sueltate El Pelo” već na narednom koncertu, kao i da publika može da očekuje nove kostime i brojna iznenađenja!

Tinisti će morati još malo da se strpe da čuju već naredni singl, koji će ujedno biti i duet, a kako Tini kaže, to je osoba koju mnogo ceni! Ipak, novi album neće tako brzo, jer će pre njega Tini objaviti još singlova i spotova, koji će naravno biti deo albuma. “Svaka pesma poručuje nešto drugačije, Muzički i vokalno otkrivam nešto novo… Ne mogu se zadržati samo na jednom stilu,” objašnjava Tini.

Pročitajte još  Razmišljaju na isti način: Jedna slika pokazuje kakve su drugarice Lodo i Tini!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “Tini Stoessel: Dolazim u Evropu, biće još singlova pre novog albuma!

      1. Eh,… kada to ne bi bilo*imagination*……..

        Tinisti bih skakali od sreće!💗😭

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.