Tini Stoessel nastupila na humanitarnom događaju, sakupili preko 100 miliona dolara!

Tini Stoessel vredno radi na promovisanju južnoameričkog dela svoje “Quiero Volver” turneje, pa je povodom toga otputovala u Urugvaj gde je pričala sa medijima i time najavila svoj koncert u Montevideu koji je zakazan za 7. septembar. Ipak, pevačica i glumica pored gustog rasporeda uvek nađe vreme za humanitarni radi, pa je prošle nedelje posetila decu u jednoj bolnici, a proteklog petka nastupila je na događaju humanitarnog karaktera u Argentini!

“Un Sol Para Los Chicos” je humanitarni događaj, odnosno emisija koja se održava svake godine u Argentini još od 1992. godine, a Tini još od “Violetta” dana ima priliku da se pojavljuje kao jedan od učesnika zbog kog će prisutni, ali i oni preko malih ekrana donirati novac, a da sve bude još bolje čitav akciju podržava i UNICEF!

Tini je kao solo izvođač nastupila i prošle godine, a ove je uz pratnju svojih plesačica izvela nekoliko svojih aktuelnih hitova – “Quiero Volver”, “Consejo De Amor”, “22” i “Te Quiero Mas”. Pevačica i njene plesačice nosile su jednostavne kostime i imale su jednu kombinaciju, jer ovaj kraći simboličan nastup nije zahtevao promenu kostima. Organizacija i sama Tini mogu da budu poprilično ponosni, jer su sakupili čak 105.695.146 dolara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Skroz su misteriozni: Šta to spremaju Martina i Jorge?

One thought on “Tini Stoessel nastupila na humanitarnom događaju, sakupili preko 100 miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.