Tini o vezi sa Sebastianom: Mnogo nam je teško!

Aktuelna veza Martine Stoessel sa kolumbijskim pevačem Sebastianom Yatrom se sada suočava sa jednim od glavnih problema koji su bili prepreka za Tinine prethodne veze – distanca. Kako zbog profesije kojom se bave, ljubavni životi poznatih ličnosti su primorani da trpe dosta toga i bore se protiv distance i manjka viđanja partnera, što na neki način utiče i na samu komunikaciju što je veoma pogubno kada je u pitanju odnos bio prijateljski ili na nekom višem nivou. Kako smo sada svi u karantinu radi bezbednosti, Tini i Sebastian nisu u mogućnosti da otputuju na neko mesto kako bi se našli i proveli vreme zajedno, tako da je ova distanca van njihove kontrole.

Mediji su na čitavu ovu situaciju odlučili da dodaju ulje na vatru tako što su počeli da pišu da je veza Tini i Sebastiana u krizi, kao i upitali su Tini da li je istina da je otpratila Sebastiana sa društvenih mreža. “Uvek sam imala veze na daljinu, to mi se uvek dešavalo. Ne samo sa mojim momcima, već i sa porodicom i prijateljima. Sada je to još ređe, zbog svega što se desilo u svetu, a ne zna se kada će se granice otvoriti,” prokomentarisala je ona.

“Veoma je uznemirujuće, nije isto samo razgovarati i imati fizički kontakt. Dugo se nismo videli i teško je. On je u Kolumbiji sa roditeljima i braćom,” dodala je pevačica. “Nikada ga nisam otpratila sa društvenih mreža, to je laž. Da, zbog daljine nismo u prilici da se viđamo često i nemamo toliko kontakata i prilika da samo sednemo u avion i vidimo se lice u lice. Oboma nam je teško,” napomenula je Tini, još jednom odbacivši sve glasine koje žele da poljuljaju njenu vezu. “Za sada, mi smo zajedno, da, nije lako,” zaključila je ona.

Pročitajte još  Famoza music chart #110 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.