Poput Camile i Shawna: Evo kako se Tini i Sebastian bore protiv distance!

Život zvezda je dovoljno komplikovan sam po sebi, jer su one stalno na putu zbog promocija, nastupa, snimanja i drugih obaveza, što im znatno otežava i ljubavnu stranu života, jer su dosta vremena distancirani od voljenih osoba, pogotovo ako su i one slavne ličnosti. Jedan od aktuelnih parova i dokaz ovoj teoriji su Shawn Mendes i Camila Cabello koji su osmislili originalan način da pobede distancu, a uz stopu ih prati i omiljeni latinoamerički par Tini Stoessel i Sebastian Yatra!

Tini i Sebastian imaju karijere u usponu, što sa sobom vuče brdo obaveza ako žele da tako i nastave i zauzmu što upečatljivije mesto pod reflektorima muzičke industrije kako na svom kontinentu, tako i u ostatku sveta. Međutim, glavni problem u opstanku njihove veze jeste distanca koja je i do sada bila jedan od uzroka njihovih prethodnih romansi, ali par je osmislio neke načine kako će to pobediti i zanemariti. Primetno je da Tini i Sebastian koriste svaki slobodan momenat da se vide uživo i uživaju zajedno u slobodnom vremenu kada god je to moguće!

Posećuju jedno drugo u različitim zemljama, čak i drugim kontinentima, zahvaljujući avionskim letovima za koje nemaju poteškoće da ih priušte. Takođe, redovno iskazuju svoju ljubav po društvenim mrežama, odnosno na Instagramu objavljujući zajedničke fotografije ili videe, dele Storyje, komentarišu objave rednovno jedno drugom i snimaju prelep muzički materijal, odnosno duete i spotove koji osvajaju srca publike. “Cristina” i “Oye” su definitivno pesme, odnosno spotovi koji su osvojili publiku, a nema sumnje da će se sve zaokružiti i trećim delom kako je Tini komentarisala! Divno je videti kako zvezde nalaze način da pobede distancu i uživaju u ljubavi!

Pročitajte još  Rasprodato za dan: Tinisti i V-loveri razgrabili sve "Tini" CDove u Srbiji, stiže nova količina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Poput Camile i Shawna: Evo kako se Tini i Sebastian bore protiv distance!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.