Shawn Mendes savetuje kako da se borimo protiv izolacije!

Shawn Mendes je odlučio da otvori dušu za magazin Times za koji je napisao jedan veoma koristan esej u kome otkriva kako se on bori sa čitavom ovom situacijom koja nas je zadesila pandemijom COVID – 19 virusa širom planete, pa je mladi pevač odlučio da sa svima nama podeli neke trikove kako bi i nama ovo vreme laške prošlo, jer je veoma svestan da karantin dosta utiče na mentalno zdravlje ljudi.

“Moje emocije su bile svuda … neke dane sam OK, dok su u drugu ruku strašni,” napisao je on kako bi nas ohrabrio da osećamo ono što je potrebno da osećamo, umesto da svoja osećanja guramo pod tepih. “Pokušavam da budem ljubazan i saosećajan prema sebi. Dopušteno vam je da gledate filmove po čitav dan, ukoliko je to ono što je vašem srcu potrebno. Gledao sam ‘Friends’ i ‘Harry Pottera’,” objasnio je mladi pevač. On otkriva i kada se oseća anksiozno da ostaje u kontaktu sa svojim najbližima – roditeljima i sestrom preko FaceTimea, što mu je od velike pomoći, iako je sada u društvu svoje devojke Camile Cabello. Dok, kako bi održao svoj fizički izgled što takođe utiče na mentalno zdravlje ujutru šeta ili provodi vreme u svom dvorištu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

shawnmendesfoundation.org

Објава коју дели Shawn Mendes (@shawnmendes) дана

On je takođe osnovao Shawn Mendes fondaciju koja se bori protiv COVID – 19 pandemije i time pomaže najugroženijima u ovo vreme. “Shawn Mendes fondacija i ja radili smo da pronađemo način da podržimo ugrožene zbog COVID – 19 virusa i da direktno usmerimo naše resurse tamo gde možemo promeniti nešto. Donirali smo novac humanitarnoj organizaciji Sick Kids za bolnicu ove nedelje kako bi smo pomogli da se podrži hitna provera i prevencija od virusa COVID – 19 u mom rodnom gradu Torontu. Sledećeg meseca, sve donacije Shawn Mendes fondaciji ići će Sick Kinds bolnici i kao pomoć širom sveta od strane Svetske Zdravstvene Organizacije,” napisao je pevač u saopštenju.

Pročitajte još  Kako zvuči kad Shawn Mendes izvodi "Treat You Better" na instrumentima za muzičko?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.