Tini je odgovorila Nataliji na Facebooku!

15258664_1702113473435061_5480008619040702464_n

Dobar dan Famoza.net! Želim da sa svima podelim nešto što mi se desilo juče, a to je da mi je Tini odgovorila na komentar! Pogledala sam njen nov video na stranici i zaista mi se svideo.

Videla sam da na njemu nema puno komentara i da će Tini možda pročitati moj ako ga ostavim. To se i desilo. Iskoristila sam i to što, kad god sam refreshovala stranicu izbacilo mi je da je Tini upravo sada nekom odgovorila na komentar pa sam probala i ja. Iskreno, nisam verovala da će se desiti to što jeste i presrećna sam što je bilo obrnuto!! ❤

Ne mogu da opišem koliko sam srećna… nekima ovo neće biti razlog za sreću, ali ovo za mene nije mala stvar. Martina mi je idol ?❤ Evo I screenshootova koje sam napravila kao dokaz ? Mislim da je vreme za neku ozbiljnu akciju Tinista I V-lovera ?

09e8e001936f4322a3e86c6c1b0457bd

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zajednički selfi: Martina i Jorge danas snimaju film "Tini - novi život Violette", u bioskopima u maju!

7 thoughts on “Tini je odgovorila Nataliji na Facebooku!

  1. Blago tebi!
    Ja izgleda bas nemam srece, posto me Tini nikad do sad nije primetila…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.