Pođite u obilazak Londona sa Tini!

tini

Petak veče je redovan termin za nove videee Martine Stoessel a ovog puta ona nas vodi u obilazak Londona koji se desio ove jeseni, na početku njene evropske promotivne turneje. Tini i društvo obilazili su grad turističkim autobusom koji su iznajmili samo za sebe a pritom su ga ispunili raznim poslasticama!

Tini nam je usput malo pričala o znamenitostima pored kojih se prolazi a bilo je vremena i pevanje pa je ona imitirala kako bi zvučale njene pesme da ih peva Shakira! To joj se toliko dopalo da je morala da to ponovi više puta! Uostalom, ne treba da vam sve otkrivamo! Po običaju, naši Tinisti su veoma aktivni u komentarima pa i ovog puta objavljujemo linkove ka njima uz nadu da ćete ih podržati svojim lajkovima i učiniti vidljivijim, kako bi ih Tini primetila i odgovorila na neke od njih!

Marijin komentar je ovde
Monikin komentar je ovde
Majin komentar je ovde
Martin komentar je ovde
Tini Serbia komentar je ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lara nam je spremila novi "Violetta" kviz!

5 thoughts on “Pođite u obilazak Londona sa Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.