Fandom zbunjen: Tini odustala od prodaje karata, nove cene u ponedeljak?

cuglhezwaaapkob

Malo je reći da su mnogi Tinisti bili veoma razočarani cenama karata za Martininu “Got Me Started” turneju s obzirom da čak i najlošija mesta koštaju 50 evra a da je meet and greet čitavih 500 evra. Međutim, početak prodaje je zaustavljen u poslednjem momentu!

Čitava situacija veoma je zbunjujuća. Za početak, prodaja karata više puta je pomerana pa je prvo bila najavljen za petak u 11h, a onda i za isti dan u 18h. Međutim, usledilo pomeranje za koje Martina kaže da je finalno pa će fandom ulaznice moći da nabavi od ponedeljka u 18h za nekolicinu najavljenih koncerata u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj.

Ono što je voema interesantno i podjednako neobično je to što zlatna ulaznica (jedina koja omogućava meet and greet) u Austriji košta čak 500 evra a u Nemačkoj 350 evra pa se mnogi pitaju zbog čega je šou u Beču toliko skup, odnosno da li će i cene običnih karata možda biti drastično jeftinije u Nemačkoj ili nekoj drugoj destinaciji poput Mađarske? Nama se i dalje čini da se to neće desiti, odnosno da će cene ostati veoma visoke gde god da Tini ode i to nam se i dalje čini kao velika greška. No, sačekajmo ponedeljak za konačne utiske.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elena nam šalje odličan Leonetta kviz!

11 thoughts on “Fandom zbunjen: Tini odustala od prodaje karata, nove cene u ponedeljak?

  1. Vjerovatno će u državama koje su veoma bogate imati visoku cijenu,držanama koje nisu baš bogate malo itd

  2. To da su u Austriji skuplje nego u Njemačkoj stvarno nije pravedno 🙁 žao mi je zboj toga jako bih voljela ići na njen koncert

  3. Famozo,dok se situacija sa Tini ne promeni,mozete li da se usredsredite na dovodjenje Ariane ili Shawna?

  4. Bas sam lose volje po pitanju tuneje, od kad su objavljene cene… sta bi joj znacilo da dodje kod nas i fazon najlosija i srednja mesta puna a ona najbolja i vip karte i to sve preskupo skoro prazno?! Nije bas da smo prebogate drzave da mozemo to da isplatimo i podrzimo da tako kazem.. Bilo bi fer i korekno prema nama, svim Tinistima iz celog sveta, da snize cenu… ???

    Hvala na citanju ?

  5. Nek snizi cene pod hitno!
    Jako želim da je upoznam, ali priznajem da je to gotovo nemoguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.