“Ti si moj rođendanski poklon!” Justin proslavio 26. rođendan uz Hailey i prijatelje

I nama nekad bude teško da poverujemo da smo uz Justina Biebera već više od deset godina, da je njegova karijera počela davne 2009. godine, kada je bio samo klinac sa frizurom koju su devojčice obožavale, a svi dečaci kopirali. Pratili smo njegovo turbulentno odrastanje, ispade i dobre trenutke, albume, pa čak i filmove, a on je sada, mnogo godina kasnije, oženjen i, kako izgleda, veoma srećan.

Vikend je za Justina i njegove najbliže prošao u slavlju, a nama se posrećilo da dobijemo i pokoji snimak sa lude proslave. Na jednom snimku možemo videti Justina i Hailey u zagrljaju dok plešu, dok na jednom možemo videti i momenat kada je Jus duvao svećice 🙂 Iako su oko njega bili prijatelji i porodica, osoba na koju je Justin ipak bio najfokusiraniji je Hailey, s kojom je igrao, smejao se, a na Instagramu je osvanula i slika njihovog poljupca, uz koju je Jus stavio opis “Ti si moj rođendanski poklon”, što je divno videti nakon dve godine braka.

View this post on Instagram

@gianpiero via Instagram stories

A post shared by Justin Bieber News (@dailyjbsource) on

Inače, nedavno je izašao poslednji deo Justinovog youtube dokumentarca, seasons, u kome možemo videti jednu od “One Less Lonely Girl” devojaka, s kojom se Justin, sada oženjen, ponovo sreo i pogledao video u kome joj peva i daje cveće. Poslednja epizoda ulazi i u zajednički život Justina i Hailey, ponovo okuplja sve ljude u Justinovom životu koji su ga doveli tu gde je sada, porodicu, prijatelje i saradnike, pa čak i njegovog fana od početka, Billie Eilish! Billie u tom videu malo bolje objašnjava Justinovu perspektivu, iz ugla slavne osobe, i koliko je lako samo odustati, pa ga zato i ceni jer on grabi i nastavlja dalje. Zaista dobijamo retrospektivu poslednjih 10 godina, kroz koje smo svi pratili Justinovo putovanje i rasli uz njega, pa je lepo videti gde je on sada, u dvadeset i šestoj godini života.

Pročitajte još  „Više me i ne voli“: Justin Bieber se „žali“ na Hailey u najnovijim videima za Instagram!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.