Hailey Bieber: Justina sam osvojila otvarajući pivo zubima!

Ponekad je vrlo čudno kad razmislite kako su se Hailey i Justin Bieber, današnji bračni par, prvo upoznali kad su bili deca, pa su kasnije ušli u vezu, pa raskinuli, pa su se u jednom trenutku iznenada ponovo spojili i nedugo zatim venčali. Dakle, iako vam deluje kratko, njihov put je bio dugačak, a Hailey je razgovarajući o tome za The Tonight Show Jimmyja Fallona otkrila koji je to momenat očigledno bio “presudan” da Justin shvati da je ona prava!

Hailey je prethodno priznala da je morala da pita mamu i tatu da li je dobra ideja udati se za Justina jer se sve odvilo prebrzo, ali kad bolje pogledamo, njih dvoje se zapravo već jako dugo znaju. Mnogi se pitaju šta je bilo ključno da se Jus i Hailey ponovo spoje, pa je Hailey otkrila da je dobar razlog bio njeno pojavljivanje na TV-u 2018. godine kad je učinila nešto “neobično”! “Prošli put kad sam bila na The Tonight Showu imali smo jedan party trik gde sam otvorila pivo zubima, i sledećeg jutra dobila sam telefonski poziv od jedne osobe” kaže Hailey misleći na Justina. “Pitao me je kako sam i rekao da je video moju epizodu kod Fallona i da sam izgledala sjajno. ‘Svideo mi se taj trik koji si uradila, nisam znao da umeš to, jako je kul’ rekao mi je tad” prenosi Hailey.

Pročitajte još  Miley Cyrus prezirala Hailey Baldwin: Mučila sam je, ali treba da mi bude zahvalna!

“Trenutno sam u braku sa tom osobom, tako da Jimmy, zaslužuješ zahvalnost za to što se vatra među nama ponovo rasplamsala” zaključila je manekenka.

Ona se ponovo osvrnula i na njihovo upoznavanje kad je ona imala 13 godina! “Sve mi je tad bilo tako novo i nisam tad ni znala mnogo o Justinu, njegova mama i moj tata su se povezali kao prijatelji, pa smo se sledećeg dana i videli kod kuće, imali smo porodične ručkove i išli na kuglanje” priseća se Hailey samih početaka.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Njegova muzika je prazna": Slavni prijatelj Harryja Stylesa izvređao Biebsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.